Årets pris

Årets forening 2017

Brøderup Karateklub
Foreningen Brøderup Karateklub er løbende vokset siden den blev stiftet – og den har nu over 100 medlemmer i alle aldre.
Børn og unge får mulighed for at få kendskab til dannelse igennem Karatesporten, og har det godt med nogle faste retningslinier. Igennem sporten bliver de uddannet indenfor
Karate, men sandelig også i.f.m. hvordan man opfører sig gensidigt. Ja, selv de mest urolige udøvere, får mulighed for at have et socialt samvær, udelukkende p.g.a. trygheden det
giver, når man har forståelse for hinanden gensidigt – netop det er klubben kendt for og bruger megen tid på.
Ikke kun i Korskildehallen udøver man Karate, men også på stævner klubber imellem, og gør også en forskel, ved at arrangere Bowlingtur, m.m.
Den 22. og 23. April d.å. afviklede Brøderup Karateklub en lejr for 54 topmotiverede børn og juniorer. Her blev der trænet, hygget, leget og set film på tværs af alle aldre.
Temaet for årets træningslejr var, at vise eleverne, hvor vigtigt det er at sige tydeligt fra i forskellige situationer. Situationer, som kan opstå i skolen eller andre steder, hvor det ikke er tilladt at bruge Karate.
Derfor fik alle børnene nogle redskaber, som de vil kunne bruge fremover til at afværge situationer, som ellers vil kunne blive ubehagelige for dem selv, og som de lærte at mestre fint på træningslejren.
Alle gik hjem og var vokset med opgaven og med mere selvtillid til at sige ”stop – det er
ikke OK”.
Ved indstillingen lægges særligt vægt på Karate trænernes evne til at så et frø til gavn for alle.

Årets Ildsjæl 2017
Troels Stoel Nielsen – formand for HG/Næstved Dragons Floorball
I løbet af de sidste par år er vores forening vokset både på seniorsiden og især i
ungdomsafdelingen. Dette skyldes primært formand Troels store arbejde.
Flere gange om året deltager han i skoleidræt, hvor han promoverer floorballsporten. Det har resulteret i, at vi nu har flere ungdomsspillere end i mange år. Troels er selv med til at stå for træningen.
På seniorsiden har hans store arbejde med at skabe rammerne ført til, at vi har fået flere gode spillere, så det i dag lykkedes os at vinde serie 1 og rykke op i Sjællandsserien. De flere spillere har ført til, at nogle gamle spillere har følt sig sat på sidelinjen. For at bevare
fællesskabet har Troels derfor sørget for ekstrakampe og stævner, så alle kan få mulighed for at spille. Det er sgu også Troels, der vasker vores tøj!
På økonomisiden lykkedes det os at få sponsorer til at støtte købet af nye bander og nyt spillertøj. Dette var også en del af formand Troels fortjeneste.
Alt i alt – rigtig mange mennesker kan takke Troels for, at de oplever sammenhold og sport i floorballklubben HG/Næstved Dragons.
Spørgsmålet er faktisk, hvor meget der rent faktisk kunne lade sig gøre uden Troels store indsats?